Nousussa nyt

Nousussa olevat tuotteet

Muista päivittäinen annoksesi Woodion design inspiraatiota!

Mitä uutta?

Woodion puukomposiitti taipuu nyt myös seinäpinnaksi ja kodin kalusteiksi

Mahdollisuuksien designuutuus lanseerataan tänään – Woodio Wall120 on muuntautuva materiaali, josta voi osaksi kodin sisustusta luoda niin seinäpintoja kuin monipuolisesti liki kaikkea sängynpäädystä pöytäpintaan. Kestävä, ekologinen ja likaa hylkivä materiaali on helppo työstää ja silti käytössä liki mahdoton rikkoa.

Woodio on palkittu 30 000 euron suuruisella Pentti Malaska -tulevaisuuspalkinnolla

Turun yliopiston myöntämällä Pentti Malaska -tulevaisuuspalkinnolla palkitaan tutkimukseen perustuva, rajat ylittävä ja visionäärinen innovaatio, joka auttaa rakentamaan kestävämpää globaalia tulevaisuutta. Vuoden 2021 palkinto on myönnetty suomalaiselle Woodio Oy:lle, joka on kehittänyt uudenlaisen, ekologisen vedenkestävän puukomposiittimateriaalin.

Woodio lanserar världens första toalett i biomaterial

Det finska ekodesign-företaget Woodio lanserar Woodio Block – världens första vattentäta toalett i massiv träkomposit. Produkten är tillverkad i Finland, av finländsk träflis. I utformningen av Block har Woodio slagit samman det bästa av nordisk design och hållbar innovation och därmed skapat en revolutionerande nyhet på badrumsmarknaden.

@woodiodesign

Vastuullinen valinta

Valmistettu Suomessa

Olemme suomalainen modernisti ajatteleva yritys. Tarjoamme merkityksellisyyttä vaativalle kuluttajalle modernia, pysyvää designia vastuullisesti valmistettuna. Jokainen askel on merkityksellinen hiilijalanjäljen pienentämisessä, ja tämä perusperiaatteemme ylettyy koko tuotantoketjuumme – raaka-aineiden hankinnasta logistiikkaan. 

Bio-materiaali

Uuden ajan materiaali

Kehittämämme biomateriaali-innovaatio, 100% vedenkestävä Woodio -materiaali, on yhdistelmä puuhaketta ja hartsipohjaista sidosainetta. Materiaalimme soveltuu lukuisiin kohteisiin ja tulevaisuudessa toimintamme ei tule rajoittumaan ainoastaan kylpyhuonekalusteisiin, vaan kehitämme jatkuvasti uusia käyttökohteita.

Woodio -materiaalin ominaisuudet ovat arkikäytössä samat kuin perinteisellä keramiikalla. Merkittävänä erona on materiaalin lähes hiilineutraali tuotantomenetelmä, joka ympäristöystävällisenä vaihtoehtona vähentää merkittävästi ilmansaasteita ja CO2-päästöjä esimerkiksi keramiikkateollisuuteen verrattuna. Materiaali on täysin vedenkestävä, iskunkestävä ja ympäristöystävällinen, ja se myös toimii hiilinieluna käyttöaikansa. Woodio-tuotteen voi hyödyntää energiajätteenä, kun se tulee elinkaarensa päähän.

Kestävä kehitys

Jokainen askel on tärkeä

Kaikki tuotteemme valmistetaan vastuullisesti omalla tehtaallamme Helsingissä ympäristöä kunnioittaen. Olemme pystyneet vähentämään tuotteidemme hiilijalanjälkeä huomattavasti hyödyntämällä pääasiassa uusiutuvia raaka-aineita – lähialueiden pohjoisen haapapuuta sekä suomalaisen metsäteollisuuden sivuvirtaa. Kehittämällämme tuotantoteknologialla on myös iso rooli – se ei vaadi energiaa kuluttavia vaiheita, toisin kuin, esimerkiksi, keramiikan polttaminen. Woodio-pesualtaan hiilijalanjälki on 80 % pienempi verrattuna keraamisiin altaisiin. Lisäksi materiaalimme keveys vähentää päästöjä logistiikassa.

Valmistettu Suomessa

Suomalaisen työn, muotoilun ja kädentaitojen puolesta

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt kaikille Woodio-tuotteille Avainlippu -merkin tunnustuksena Suomessa valmistetuille tuotteille. Kannamme myös Design From Finland -merkkiä, joka myönnetään yrityksille, jotka ovat todistettavasti investoineet suomalaiseen muotoiluun. Kannamme näitä ylpeydellä, merkkinä suomalaisen työn, muotoilun ja kädentaitojen puolesta.

Meillä on missio

Haluamme omalla toiminnallamme tuoda muutosta

Missiomme on hiilidioksidipäästöjen merkittävä vähentäminen maapallolla, jonka vuoksi ilmastovaikutusten vähentäminen ekologisella tuotantotavalla on hyvin oleellinen osa toimintaamme. Uskomme, että voimme omalla toiminnallamme tuoda muutosta rakentamisen ja kodin materiaalivalintoihin ja tarjota varteenotettavan vastuullisesti valmistetun vaihtoehdon kylpyhuoneeseen.

vastuullinen

Pieni hiilijalanjälki. Emme käytä tuotannossa vettä, eikä tuotantoon kuulu paljon energiaa kuluttavia vaiheita.

kestävä

Woodio® materiaali on iskunkestävää ja, normaalikäytössä, se on lähes särkymätöntä.

takuu

Annamme kaikille tuotteillemme 5 vuoden takuun, jotta voit tehdä ostoksia turvallisin mielin.

kansainvälinen toimitus

Kyllä, toimitamme kansainvälisesti! Tarkista kiinteät toimitushintamme täältä.

Tarinamme

Tarinamme takana on hullulta kuulostava idea ja joukko ihmisiä, jotka halusivat nähdä maailman toisin.

Uuden ajan design

Woodio on suomalainen uuden ajan sisustus- ja designbrändi, joka yhdistää parhaat pohjoismaiset muotoiluperinteet ja kestävän biomateriaali-innovaation käytön nykyaikaisella tavalla.

Tutustu mallistoomme

Mallistomme tuotteet edustavat modernia skandinaavista yksinkertaisuutta ja hienostunutta toiminallisuutta parhaimmillaan.

Arkisin klo 9.00-16.00
Sähköposti: [email protected]
Puh: +35850478 2944

Tarjoamme useimmille Woodio-tuotteille 5 vuoden takuun. Lue tarkemmin takuuehdoistamme

Kaikki Woodio-tuotteet valmistetaan tilauksesta. Lue ehtomme ennen tilauksen tekemistä.

Tietosuojakäytännössä kuvaillaan, miten keräämme, suojaamme ja käytämme tietojasi.