Nousussa nyt

Nousussa olevat tuotteet

Muista päivittäinen annoksesi Woodion design inspiraatiota!

Mitä uutta?

Woodion puukomposiitti taipuu nyt myös seinäpinnaksi ja kodin kalusteiksi

Mahdollisuuksien designuutuus lanseerataan tänään – Woodio Wall120 on muuntautuva materiaali, josta voi osaksi kodin sisustusta luoda niin seinäpintoja kuin monipuolisesti liki kaikkea sängynpäädystä pöytäpintaan. Kestävä, ekologinen ja likaa hylkivä materiaali on helppo työstää ja silti käytössä liki mahdoton rikkoa.

Woodio on palkittu 30 000 euron suuruisella Pentti Malaska -tulevaisuuspalkinnolla

Turun yliopiston myöntämällä Pentti Malaska -tulevaisuuspalkinnolla palkitaan tutkimukseen perustuva, rajat ylittävä ja visionäärinen innovaatio, joka auttaa rakentamaan kestävämpää globaalia tulevaisuutta. Vuoden 2021 palkinto on myönnetty suomalaiselle Woodio Oy:lle, joka on kehittänyt uudenlaisen, ekologisen vedenkestävän puukomposiittimateriaalin.

Woodio lanserar världens första toalett i biomaterial

Det finska ekodesign-företaget Woodio lanserar Woodio Block – världens första vattentäta toalett i massiv träkomposit. Produkten är tillverkad i Finland, av finländsk träflis. I utformningen av Block har Woodio slagit samman det bästa av nordisk design och hållbar innovation och därmed skapat en revolutionerande nyhet på badrumsmarknaden.

@woodiodesign

lupauksemme

Takuuehdot

Tarjoamme kaikille Woodio-tuotteille (pesualtaat, wc-istuin, kylpyamme ja sisustuspaneeli) 5 vuoden takuun, kun niitä käytetään takuuehtojemme mukaisesti.

Woodion takuuehdot
Tarjoamme kaikille Woodio-tuotteille (pesualtaat, wc-istuin, kylpyamme ja sisustuspaneeli) 5 vuoden takuun, kun niitä käytetään takuuehtojemme mukaisesti.

Ehdot
Woodion takuu on voimassa viisi (5) vuotta ostopäivästä lukien. Tarvitset korvausvaatimusta tehdessäsi alkuperäisen kuitin todisteena ostosta.

Asiakkaan on ilmoitettava Woodiolle ([email protected] tai puh. +358 50 478 2944) tai ostopaikalle tuoteviasta kohtuullisen ajan kuluessa vian havaitsemisesta, kuitenkin viimeistään kahden (2) kuukauden kuluessa siitä, kun vika on havaittu. Takuu ei ole voimassa, jos viasta ei ilmoiteta edellä mainitun ajan kuluessa.

Vikailmoituksessa on oltava seuraavat tiedot:

  • asiakkaan nimi, osoite, postinumero ja puhelinnumero
  • tuotteen mallinimi sekä tuotekoodi tai tuotteen sarjanumero
  • kuitti tai valokopio kuitista
  • tuotteen ostopaikka ja ‑päivä (näkyy kuitissa)
  • lyhyt kuvaus ongelmasta ja valokuva siitä, jos mahdollista.

Mitä tämä takuu kattaa?
Tämä takuu koskee kaikkien Woodion tuotteiden toimivuutta, materiaaleja ja työn laatua.

Mitä tämä rajoitettu takuu ei kata?
Tämä takuu ei kata tuotteen ulkonäköä koskevia muutoksia, jolleivät ne merkittävästi vaikuta tuotteen toimivuuteen.

Takuu ei koske tuotteita, joita on säilytetty väärin tai jotka on koottu väärin, joita on käytetty epäasianmukaisesti, väärin tai virheellisesti, joita on muutettu tai joita on puhdistettu väärillä puhdistustavoilla tai ‑tuotteilla. Takuu ei kata normaalia kulumista, viiltoja tai naarmuja tai iskuista aiheutuneita tai vahingossa syntyneitä vaurioita. Takuuta ei sovelleta, jos tuotteita on pidetty ulkona tai jos niitä on käytetty muuhun kuin kotitalouskäyttöön. Takuu ei kata välillisiä tai tahattomia vaurioita. Takuuta voi hyödyntää tuotteen alkuperäinen ostaja.

Hoito-ohjeet
Jotta tuotteen käyttäjä voi vaatia takuukorvausta, hänen on noudatettava tuotteen hoito-ohjeita. Hoito-ohjeet toimitetaan yhdessä tuotteen asennusohjeiden kanssa ja löydät ne myös verkkosivustoltamme osoitteesta woodio.fi.

Miten ongelma ratkaistaan?
Woodio tutkii tuotteen ja päättää, koskeeko takuu sitä. Woodio voi sitten oma päätöksensä mukaan joko korjata viallisen tuotteen tai korvata sen samanlaisella tai vastaavalla tuotteella. Woodio vastaa tällaisissa tapauksissa korjauskuluista sekä varaosista, työstä ja Woodion lähettämän korjaushenkilöstön matkoista, jos tuote on saatavilla korjattavaksi niin, ettei Woodiolle aiheudu tuotteen korjattavaksi saamisesta lisäkuluja. Tämä ei koske tilanteita, joissa Woodio ei ole antanut valtuutusta korjaustyölle. Kaikista korjaustöiden yhteydessä irrotetuista viallisista osista tulee Woodion omaisuutta. Jos Woodio ei enää myy kyseistä tuotetta, se korvaa tuotteen sopivaksi katsomallaan muulla tuotteella. Woodio päättää oman harkintansa mukaan, mikä on sopiva korvaava tuote.

Yleiset lailliset oikeudet
Tämä takuu antaa sinulle tiettyjä laillisia oikeuksia. Tämä rajattu takuu ei millään tavoin vaikuta sinun lakisääteisiin oikeuksiisi.

Yhteystietomme
Voit lähettää Woodion asiakaspalveluun sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai soittaa numeroon +358 50 478 2944.

Arkisin klo 9.00-16.00
Sähköposti: [email protected]
Puh: +35850478 2944

Tarjoamme useimmille Woodio-tuotteille 5 vuoden takuun. Lue tarkemmin takuuehdoistamme

Kaikki Woodio-tuotteet valmistetaan tilauksesta. Lue ehtomme ennen tilauksen tekemistä.

Tietosuojakäytännössä kuvaillaan, miten keräämme, suojaamme ja käytämme tietojasi.