Nousussa nyt

Nousussa olevat tuotteet

Muista päivittäinen annoksesi Woodion design inspiraatiota!

Mitä uutta?

Woodion puukomposiitti taipuu nyt myös seinäpinnaksi ja kodin kalusteiksi

Mahdollisuuksien designuutuus lanseerataan tänään – Woodio Wall120 on muuntautuva materiaali, josta voi osaksi kodin sisustusta luoda niin seinäpintoja kuin monipuolisesti liki kaikkea sängynpäädystä pöytäpintaan. Kestävä, ekologinen ja likaa hylkivä materiaali on helppo työstää ja silti käytössä liki mahdoton rikkoa.

Woodio on palkittu 30 000 euron suuruisella Pentti Malaska -tulevaisuuspalkinnolla

Turun yliopiston myöntämällä Pentti Malaska -tulevaisuuspalkinnolla palkitaan tutkimukseen perustuva, rajat ylittävä ja visionäärinen innovaatio, joka auttaa rakentamaan kestävämpää globaalia tulevaisuutta. Vuoden 2021 palkinto on myönnetty suomalaiselle Woodio Oy:lle, joka on kehittänyt uudenlaisen, ekologisen vedenkestävän puukomposiittimateriaalin.

Woodio lanserar världens första toalett i biomaterial

Det finska ekodesign-företaget Woodio lanserar Woodio Block – världens första vattentäta toalett i massiv träkomposit. Produkten är tillverkad i Finland, av finländsk träflis. I utformningen av Block har Woodio slagit samman det bästa av nordisk design och hållbar innovation och därmed skapat en revolutionerande nyhet på badrumsmarknaden.

@woodiodesign

woodio

Verkkokauppakäytäntömme

Kaikki verkkokaupassamme olevat Woodio-tuotteet valmistetaan tilauksesta. Lue verkkokauppakäytäntömme ennen tilauksen tekemistä.

Woodion asiakaspalvelu
Palvelemme arkisin klo 9.00–16.00.
Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]
Puh: +358 50 478 2944

Woodio-tuotteet valmistetaan tilauksesta
Kaikki verkkokaupassamme olevat Woodio-tuotteet valmistetaan tilauksesta. Tämä tarkoittaa, että verkkokauppamme varastotuotteet eivät ole varastossa heti saatavilla, vaan niitä aletaan valmistaa tilauksen tultua. Toimitusaikamme on tällä hetkellä tuotteesta ja tilauksen koosta riippuen kuusi (6) viikkoa. Jos toimitus viivästyy tästä, asiakaspalvelumme ottaa yhteyttä sinuun.

Hinnat ja maksutavat
Tuotteiden hinnat ovat euroissa (EUR) ja sisältävät kulloisenkin arvonlisäveron (24 %). Woodiolla on oikeus muuttaa hintoja ilman eri ilmoitusta. Jo tilattujen tuotteiden hintoja ei muuteta. Tilaukseen voidaan lisätä toimituskulut. Tarkista toimituskuluerittely kassalla.

Mahdolliset tarjoukset ovat voimassa erikseen ilmoitetun ajan. Alennuksia tai tarjouksia ei voi hyödyntää etu- tai jälkikäteen.

Maksutavat
Käytämme maksuliikenteeseen yhtiötä nimeltä Paytrail (Y-tunnus 2122839-7). Voit maksaa tilauksesi maksu- tai luottokortilla (Visa, Mastercard, Maestro) tai verkkomaksuna suomalaiselta pankkitililtä. Suomessa yhteistyökumppaneitamme ovat myös luottoyhtiöt Collector ja Jousto. Jos maksat näillä maksutavoilla osamaksulla, sitoudut heidän luottoehtoihinsa.

Paytrail Oyj toimii kokoavana maksupalveluiden tarjoajana, ja se on valtuutettu maksulaitos. Paytrail Oyj näkyy maksun vastaanottajana pankki- tai luottokorttisi tiliotteella. Paytrail Oyj välittää maksun kauppiaalle. Ota reklamaatiotapauksissa ensin yhteyttä verkkosivustoon, jolle suoritit maksun.

Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7)
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puh. +358 207 181830
www.paytrail.com

ALV ja ALV:n palautus
Kauppamme laskee myyntihintoihin automaattisesti Suomen arvonlisäveron 24 %. Jos toimitusosoitteesi on EU:n ulkopuolella, palautamme tämän summan kortillesi, kun tilaus on toimitettu. Olet itse vastuussa kaikista paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista mahdollisista kuluista.

Kuljetuskustannukset
Woodio-verkkokauppa palvelee asiakkaita maailmanlaajuisesti. Yhteistyökumppaneitamme ovat HRX Finland Suomeen lähtevissä toimituksissa ja GLS EuroBusinessParcel kaikissa ulkomaille lähtevissä toimituksissa. Tutustu kuljetuskustannuksiin tarkemmin alla.

Suomi – kiinteät hinnat / kpl
Pesualtaat: 19,90 €
Pyyhekoukut ja mallipalasetit: 9,70 €
Sisustuspaneeli: 9,90€
Kylpyamme: 149,90€
Wc-istuin: 149,90€

EU – kiinteät hinnat / kpl
Pesualtaat: 32,90 €
Pyyhekoukut ja mallipalasetit: 17,80 €
Sisustuspaneeli: 19,90€
Kylpyamme: 289,90€
Wc-istuin: 289,90€

EU:n ulkopuolelle – kiinteät hinnat / kpl
Pesualtaat: 84,90 €
Pyyhekoukut ja mallipalasetit: 29,90 €
Sisustuspaneeli: 49,90€
Kylpyamme: hinta pyydettäessä asiakaspalvelusta *
Wc-istuin: hinta pyydettäessä asiakaspalvelusta *

* Koska kylpyammeet ja wc-istuin painavat paljon, pyydä asiakaspalvelustamme tarjous kuljetuskustannuksista. Tarjous lasketaan toimituspaikan perusteella. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai soita numeroon +358 50 478 2944.

Tilauksen tekeminen
Kun olet tehnyt tilauksen, saat tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa tilausvahvistusta kolmen päivän kuluessa, ota yhteyttä meihin (tarkista myös kaiken varalta roskapostikansiosi). Kun olet tehnyt tilauksen, me tarkistamme, ovatko kaikki tilaamasi tuotteet saatavilla. Jos jotakin tuotetta ei ole saatavilla, pidätämme oikeuden hyvittää tai perua tilauksen.

Oikeiden yhteystietojen antaminen on tärkeää. Ilmoitamme sinulle mahdollisista tilausta koskevista muutoksista lähettämällä viestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai soittamalla antamaasi puhelinnumeroon. Woodio ei vastaa mistään kuluista tai toimitushäiriöistä, jos asiakas on antanut väärät tai puutteelliset yhteystiedot, ei lue lähettämiämme viestejä tai ei vastaa niihin.

Jos sinulla on alennuskoodi, voit käyttää sen kassalla. Tarjouksia ei voi yhdistellä, vaan voit käyttää vain yhtä koodia kerrallaan.

Woodio ei vastaa sellaisista viivästyksistä, ongelmista tai tilauksen toimituksen viivästyksistä, joiden syihin Woodio ei voi vaikuttaa. Woodio-verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sovelletaan Suomen lakia. Asiakas voi viedä mahdolliset toimitusriidat kuluttajariitalautakuntaan.

Huomaathan, että jos et nouda tilaustasi tai jos olet antanut meille väärän toimitusosoitteen tai väärät yhteystiedot ja lähetys palautetaan meille, veloitamme sinulta kaikki palautukseen liittyvät kuljetuskulut.

Takuu
Tarjoamme kaikille Woodio-tuotteille (pesualtaille ja kylpyammeille) 5 vuoden takuun, kun niitä käytetään takuuehtojemme mukaisesti. Takuu ei koske lisätarvikkeita eikä näytteitä. Lue ehdot täältä.

Vaihto- ja palautuskäytäntö
Woodio tarjoaa asiakkailleen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Käyttämättömän tuotteen voi vaihtaa tai palauttaa 14 päivän kuluessa kuittia vastaan. Jos tuote on viallinen, ota meihin yhteyttä välittömästi, kuitenkin viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa siitä, kun olet saanut tuotteen.

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse numeroon +358 50 478 2944, niin teemme puolestasi palautuspyynnön kuljetusliikkeelle. Kerro viestissä yhteystietosi, tilausnumero, tuotetiedot sekä syy, miksi haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen. Kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä, jotta voitte sopia noudosta. Palautus maksaa 19,50 euroa. Maksamme luonnollisesti viallisten tuotteiden rahtikulut.

Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti niiden alkuperäisiin pakkauksiin. Suosittelemme, että pidät hyvää huolta tuotteesta, lisätarvikkeista, ohjeista sekä tietenkin tuotepakkauksista, joissa tuotteet toimitetaan, siihen asti kun olet päättänyt pitää tuotteen. Ostaja on juridisesti vastuussa tuotteen vaurioista, jos hän on ottanut tuotteen käyttöön.

Pyydämme sinua myös säilyttämään huolellisesti kaikki palautusasiakirjat siihen asti kun asiakaspalvelumme ilmoittaa, että palautus on otettu vastaan. Palautamme palautettujen tuotteiden hinnan samalle maksutavalle, jolla tuotteet on maksettu. Huomaathan, että vähennämme palautettavasta summasta kuljetuskulut 19,50 euroa. Takaisinmaksu suoritetaan 1–2 viikon kuluessa siitä, kun tuote on palautettu. Alkuperäisiä kuljetuskustannuksia ei korvata.

Muut ehdot
Sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit tehdä tilauksen.

Emme toimita tuotteita jälleenmyyntiin verkkokauppamme kautta. Jos epäilemme ehtojen vastaista toimintaa, pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilattuja tuotteita. Palautamme tällaisessa tapauksessa tilausmaksun asiakkaalle. Kaikissa riitatilanteissa sovelletaan Suomen lakia. Jos haluat jälleenmyyjäksemme, löydät lisätietoja täältä.

Tutustu myös tietosuojakäytäntöömme.

Showroom

Woodio Showroom
Kaikukatu 2C (Second floor)
FI-00530 Helsinki, Finland
Tel: +358 50 478 2944

Visit us

Our showroom is open by appointment only.  Book an appointment via email [email protected]

Factory

Our products are made at the Woodio Factory in Finland.
Address: Hankasuontie 8, FI-00390 Helsinki, Finland

Woodio Oy / Business ID (VAT)  FI27121523

Arkisin klo 9.00-16.00
Sähköposti: [email protected]
Puh: +35850478 2944

Tarjoamme useimmille Woodio-tuotteille 5 vuoden takuun. Lue tarkemmin takuuehdoistamme

Kaikki Woodio-tuotteet valmistetaan tilauksesta. Lue ehtomme ennen tilauksen tekemistä.

Tietosuojakäytännössä kuvaillaan, miten keräämme, suojaamme ja käytämme tietojasi.