Nousussa nyt

Nousussa olevat tuotteet

Muista päivittäinen annoksesi Woodion design inspiraatiota!

Mitä uutta?

Woodion puukomposiitti taipuu nyt myös seinäpinnaksi ja kodin kalusteiksi

Mahdollisuuksien designuutuus lanseerataan tänään – Woodio Wall120 on muuntautuva materiaali, josta voi osaksi kodin sisustusta luoda niin seinäpintoja kuin monipuolisesti liki kaikkea sängynpäädystä pöytäpintaan. Kestävä, ekologinen ja likaa hylkivä materiaali on helppo työstää ja silti käytössä liki mahdoton rikkoa.

Woodio on palkittu 30 000 euron suuruisella Pentti Malaska -tulevaisuuspalkinnolla

Turun yliopiston myöntämällä Pentti Malaska -tulevaisuuspalkinnolla palkitaan tutkimukseen perustuva, rajat ylittävä ja visionäärinen innovaatio, joka auttaa rakentamaan kestävämpää globaalia tulevaisuutta. Vuoden 2021 palkinto on myönnetty suomalaiselle Woodio Oy:lle, joka on kehittänyt uudenlaisen, ekologisen vedenkestävän puukomposiittimateriaalin.

Woodio lanserar världens första toalett i biomaterial

Det finska ekodesign-företaget Woodio lanserar Woodio Block – världens första vattentäta toalett i massiv träkomposit. Produkten är tillverkad i Finland, av finländsk träflis. I utformningen av Block har Woodio slagit samman det bästa av nordisk design och hållbar innovation och därmed skapat en revolutionerande nyhet på badrumsmarknaden.

@woodiodesign

Woodio

Usein kysytyt kysymykset

Woodio on suomalainen uuden ajan sisustus- ja designbrändi, joka yhdistää parhaat pohjoismaiset muotoiluperinteet ja kestävän biomateriaali-innovaation käytön nykyaikaisella tavalla. Kaikki tuotteemme valmistetaan Woodion kehittämästä täysin vedenkestävästä puukomposiitista, joka on suunniteltu ekologiseksi vaihtoehdoksi keramiikalle ja kivimateriaaleille.

Kehittämämme biomateriaali-innovaatio, 100% vedenkestävä Woodio -materiaali, on yhdistelmä puuhaketta ja hartsipohjaista sidosainetta.

Kyllä! Kaikki tuotteemme valmistetaan vastuullisesti omalla tehtaallamme Helsingissä ympäristöä kunnioittaen. Hyödynnämme tuotannossamme pääasiassa uusiutuvia raaka-aineita – lähialueiden pohjoisen haapapuuta sekä suomalaisen metsäteollisuuden sivuvirtaa. Kehittämällämme tuotantoteknologialla on iso rooli hiilijalanjälkemme pienentämisessä. Se on kehittetty niin, että valmistusprosessimme ei vaadi energiaa kuluttavia vaiheita, toisin kuin, esimerkiksi, keramiikan polttaminen. Näin ollen, Woodio-pesualtaan hiilijalanjälki on jopa 80% pienempi verrattuna keraamisiin altaisiin. Lisäksi materiaalimme keveys vähentää päästöjä logistiikassa.

Kyllä! Woodio® -materiaali on 100% vedenkestävä massiivipuukomposiitti. Materiaali on myös iskun kestävää ja siinä on UV-suoja sekä likaa hylkivä pinnoite.

Materiaalimme suunniteltu käyttöikä on kymmeniä vuosia, ja kaikki valmistusmateriaalimme on valittu tämä tavoite mielessä. Myös tuotteidemme design on ajatonta, ja siten tuotteet ovat kauniita ja klassisia myös vuosikymmenien jälkeen.

Tuotteeme on helppo pitää puhtaana, sillä materiaalissa on likaa hylkivä pinnoite. Tuotteet voidaan puhdistaa miedolla pesuaineella ja pyyhkimällä pehmeällä, kostealla liinalla.

Kyllä! Valikoimassamme on 17 erilaista käsienpesuallasmallia, amme ja wc-istuin. Tyyliltään mallistomme tuotteet edustavat modernia skandinaavista yksinkertaisuutta ja hienostunutta toiminallisuutta, ja ne  sopivat sekä yksityisiin että julkisiin tiloihin.

Lopputuotteen väri voi vaihdella hieman, koska puu on luonnonmateriaali. Ja se on hyvä, eikö!

Tutustu Woodio -mallistoon

Uuden ajan design

Visiomme on tulla maailmanlaajuisesti merkittäväksi ekodesign-yritykseksi, ja haluamme tuoda iloa koteihin upealla ja kestävällä designilla, ekoluksuksella, tarjoten tuotteita, jotka miellyttävät silmää vuosikymmenien jälkeenkin. 

vastuullinen

Pieni hiilijalanjälki. Emme käytä tuotannossamme vettä, eikä tuotantoon kuulu paljon energiaa kuluttavia vaiheita.

kestävä

Woodio® materiaali on iskunkestävää ja, normaalikäytössä, se on lähes särkymätöntä.

takuu

Annamme tuotteillemme 5 takuun, jotta voit tehdä ostoksia rauhassa.

kansainväliset toimitukset

Kyllä, toimitamme maailmanlaajuisesti! Tarkista kiinteät toimitushintamme täältä.

Tarinamme

Tarinamme takana on hullulta kuulostava idea ja joukko ihmisiä, jotka halusivat nähdä maailman toisin.

Valmistettu Suomessa

Olemme suomalainen modernisti ajatteleva yritys. Tarjoamme merkityksellisyyttä vaativalle kuluttajalle modernia, pysyvää designia vastuullisesti valmistettuna.

Uuden ajan design

Woodio on uuden ajan sisustus- ja designbrändi, joka yhdistää parhaat pohjoismaiset muotoiluperinteet ja kestävän biomateriaali-innovaation käytön nykyaikaisella tavalla.

Arkisin klo 9.00-16.00
Sähköposti: [email protected]
Puh: +35850478 2944

Tarjoamme useimmille Woodio-tuotteille 5 vuoden takuun. Lue tarkemmin takuuehdoistamme

Kaikki Woodio-tuotteet valmistetaan tilauksesta. Lue ehtomme ennen tilauksen tekemistä.

Tietosuojakäytännössä kuvaillaan, miten keräämme, suojaamme ja käytämme tietojasi.