Nousussa nyt

Nousussa olevat tuotteet

Muista päivittäinen annoksesi Woodion design inspiraatiota!

Mitä uutta?

Woodion puukomposiitti taipuu nyt myös seinäpinnaksi ja kodin kalusteiksi

Mahdollisuuksien designuutuus lanseerataan tänään – Woodio Wall120 on muuntautuva materiaali, josta voi osaksi kodin sisustusta luoda niin seinäpintoja kuin monipuolisesti liki kaikkea sängynpäädystä pöytäpintaan. Kestävä, ekologinen ja likaa hylkivä materiaali on helppo työstää ja silti käytössä liki mahdoton rikkoa.

Woodio on palkittu 30 000 euron suuruisella Pentti Malaska -tulevaisuuspalkinnolla

Turun yliopiston myöntämällä Pentti Malaska -tulevaisuuspalkinnolla palkitaan tutkimukseen perustuva, rajat ylittävä ja visionäärinen innovaatio, joka auttaa rakentamaan kestävämpää globaalia tulevaisuutta. Vuoden 2021 palkinto on myönnetty suomalaiselle Woodio Oy:lle, joka on kehittänyt uudenlaisen, ekologisen vedenkestävän puukomposiittimateriaalin.

Woodio lanserar världens första toalett i biomaterial

Det finska ekodesign-företaget Woodio lanserar Woodio Block – världens första vattentäta toalett i massiv träkomposit. Produkten är tillverkad i Finland, av finländsk träflis. I utformningen av Block har Woodio slagit samman det bästa av nordisk design och hållbar innovation och därmed skapat en revolutionerande nyhet på badrumsmarknaden.

@woodiodesign

Tarinamme

Innovaatio

Tarinamme takana on hullulta kuulostava idea ja joukko ihmisiä, jotka halusivat nähdä maailman toisin. Alkuperäinen ideamme oli tehdä puusta kaakeleita kylpyhuoneisiin – ihan vain koska se kuulosti hauskalta ja vaikealta. Asiaan perehdyttäessä, ymmärsimme nopeasti, että ideamme ei ollut pelkästään hauska, vaan myös tärkeä. Kävi ilmi, että keramiikka materiaalina on ympäristöä kuormittava, ja erityisesti sen hiilijalanjälki on suuri. Alkuperäisen idean ja tämän oivalluksen inspiroimana olemme nyt tässä. Työmme tuloksena syntyi palkittu maailmanluokan biomateriaali-innovaatio 100% vedenkestävä Woodio -materiaali.

Tarinamme

"Kun aloitimme, meitä pidettiin hulluina - sen näki ihmisten ilmeistä.”

”Kun aloitimme, niin meitä pidettiin hulluina, sen näki ihmisten ilmeistä. Mutta jatkoimme sitkeästi.” – naurahtaa Woodion perustaja ja toimitusjohtaja Petro Lahtinen. ”Sekä materiaali-, että tuotekehityksemme on vaatinut poikkeuksellisen lujaa uskoa, mutta parhaat keksinnöt syntyvätkin usein myös poikkeuksellisissa olosuhteissa. Tuotteitamme kehittää huikea poikkitieteellinen osaajajoukko mm. kemian, materiaalitieteiden, elektroniikan, veneen valmistuksen, komposiitin tai teollisen muotoilun saralta.” Petro jatkaa.

Tarinamme

Uuden ajan materiaali

Nyt nuo alun perin mahdottomilta ja erittäin haastavilta tuntuneet ideat ovat muotoutuneet vastuullisiksi kylpyhuoneen design-tuotteiksi, jotka ovat jo päässeet osaksi tuhansia koteja ympäri maailmaa. Olemme samalla luoneet uudenajan Suomi-klassikon, josta tulee riittämään iloa pitkään. Tällä hetkellä mallistossamme on 17 erilaista allasmallia, amme, accessories-tuotteita, wc-istuin ja uusimpana Woodio Wall -sisustuspaneeli.

Tarinamme

“Materiaalimme mahdollisuudet ovat rajattomat.”

Uusia ideoita materiaalimme hyödyntämiseksi syntyy koko ajan, ja sitä voidaankin hyödyntää lukemattomiin sovelluksiin myös kylpyhuoneen ulkopuolella. 

Valmistettu Suomessa

Olemme suomalainen modernisti ajatteleva yritys. Tarjoamme merkityksellisyyttä vaativalle kuluttajalle modernia, pysyvää designia vastuullisesti valmistettuna.

Uuden ajan design

Woodio on suomalainen uuden ajan sisustus- ja designbrändi, joka yhdistää parhaat pohjoismaiset muotoiluperinteet ja kestävän biomateriaali-innovaation käytön nykyaikaisella tavalla.

Tutustu mallistoon

Mallistomme tuotteet edustavat modernia skandinaavista yksinkertaisuutta ja hienostunutta toiminallisuutta parhaimmillaan.

vastuullinen

Pieni hiilijalanjälki. Emme käytä tuotannossa vettä, eikä tuotantoon kuulu paljon energiaa kuluttavia vaiheita.

kestävä

Woodio® materiaali on iskunkestävää ja, normaalikäytössä, se on lähes särkymätöntä.

takuu

Annamme kaikille tuotteillemme 5 vuoden takuun, jotta voit tehdä ostoksia turvallisin mielin.

kansainvälinen toimitus

Kyllä, toimitamme kansainvälisesti! Tarkista kiinteät toimitushintamme täältä.

Arkisin klo 9.00-16.00
Sähköposti: [email protected]
Puh: +35850478 2944

Tarjoamme useimmille Woodio-tuotteille 5 vuoden takuun. Lue tarkemmin takuuehdoistamme

Kaikki Woodio-tuotteet valmistetaan tilauksesta. Lue ehtomme ennen tilauksen tekemistä.

Tietosuojakäytännössä kuvaillaan, miten keräämme, suojaamme ja käytämme tietojasi.