Nousussa nyt

Nousussa olevat tuotteet

Muista päivittäinen annoksesi Woodion design inspiraatiota!

Mitä uutta?

Woodion puukomposiitti taipuu nyt myös seinäpinnaksi ja kodin kalusteiksi

Mahdollisuuksien designuutuus lanseerataan tänään – Woodio Wall120 on muuntautuva materiaali, josta voi osaksi kodin sisustusta luoda niin seinäpintoja kuin monipuolisesti liki kaikkea sängynpäädystä pöytäpintaan. Kestävä, ekologinen ja likaa hylkivä materiaali on helppo työstää ja silti käytössä liki mahdoton rikkoa.

Woodio on palkittu 30 000 euron suuruisella Pentti Malaska -tulevaisuuspalkinnolla

Turun yliopiston myöntämällä Pentti Malaska -tulevaisuuspalkinnolla palkitaan tutkimukseen perustuva, rajat ylittävä ja visionäärinen innovaatio, joka auttaa rakentamaan kestävämpää globaalia tulevaisuutta. Vuoden 2021 palkinto on myönnetty suomalaiselle Woodio Oy:lle, joka on kehittänyt uudenlaisen, ekologisen vedenkestävän puukomposiittimateriaalin.

Woodio lanserar världens första toalett i biomaterial

Det finska ekodesign-företaget Woodio lanserar Woodio Block – världens första vattentäta toalett i massiv träkomposit. Produkten är tillverkad i Finland, av finländsk träflis. I utformningen av Block har Woodio slagit samman det bästa av nordisk design och hållbar innovation och därmed skapat en revolutionerande nyhet på badrumsmarknaden.

@woodiodesign

Etsitkö sisustusinspiraatiota?

Uuden ajan design on inspiroivaa

Woodio on suomalainen uuden ajan sisustus- ja designbrändi, joka yhdistää parhaat pohjoismaiset muotoiluperinteet ja kestävän biomateriaali-innovaation käytön nykyaikaisella tavalla. Kaikki tuotteemme valmistetaan Woodion kehittämästä täysin vedenkestävästä puukomposiitista, joka on suunniteltu ekologiseksi vaihtoehdoksi keramiikalle ja kivimateriaaleille.

Inspiroidu väreistä

Woodio värivalikoima on inspiroitunut pohjoisen luonnon sävyistä. Valikoimassamme on värejä harmonisista luonnonpuun ja valkoisen sävyistä dramaattiseen sammaleen vihreään ja marjaiseen purppuraan sekä maanläheisiin ruskean sävyihin.

Hotelli

Original Sokos Hotel Kupittaa

Original Sokos Hotel Kupittaa avasi ovensa kesällä 2020 Turussa. Hotellin ilmapiiri on mukavan rento ja raikas, mutta ylellinen. Woodio -altaat on asennettu hotellin aulan wc -tiloihin. Tämä ”vihreä” huone on suunniteltu tilaksi, jossa voit ottaa pienen hengähdyksen arjen hälinästä. Kun tulet huoneeseen, ensimmäinen asia, jonka kuulet, on lintujen laulu!

Loma-asunto

Hawkhill Resort

Nauti luonnosta hyvällä omantunnolla ylellisessä ympäristössä. Green Key sertifioitu Hawkhill Resort Villa Adele tarjoaa eksklusiivisen järvenrantaloman vain 45 minuutin päässä Helsingistä Nuuksion kansallispuiston kauniissa ympäristössä. Ylellinen ja  ympäristöystävällinen kelohonkamökki avattiin toukokuussa 2020.

Iglukylä

Magical pond

Magical Pond on laadukas iglukylä, jossa pääset kokemaan hiljaisuuden, puhtaan luonnon ja arktisen yön tunnelman omassa rauhassa modernin iglun suojassa. Arkkitehtoonisesti näyttävä kylä tarjoaa upean kokonaisvaltaisen elämyksen, jonka kruunaa usein Lapin taivaalla näyttäytyvät revontulet ja tähtiloisto. Moderni iglu on valmistettu skandinaaviseen tyyliin, ja sen muodossa on otettu huomioon ympäröivä luonto –  yöpyjät voivat tarkkailla luontoa mahdollisimman läheltä ja mukavasti. Woodio Cube60 -seinään asennettavat pesualtaat jatkavat tyylikkäästi iglu -sisustuksen modernia luonnonläheistä tunnelmaa myös kylpyhuoneissa.

Hotelli

Arctic Treehouse Hotel

Designhotelli ja ravintola Arctic TreeHouse Hotel tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän ylellisyyttä ja mukavuutta arktisen luonnon sydämessä, paikallisia lappilaisia ​​perinteitä ja modernia skandinaavista muotoilua kunnioittaen. Hotelli sijaitsee Rovaniemellä.

Hotelli

Hotel Haaga

Hotel Haaga on itsenäinen ja ainutlaatuinen wellness -hotelli Helsingissä. Hotellissa on 122 viihtyisää huonetta, tilat eri kokoisille tapahtumille ja laaja valikoima kokoushuoneita jopa 240 hengelle. Hotel Haaga on saanut Green Key -sertifikaatin, mikä tarkoittaa, että hotelli on sitoutunut lisäämään ympäristötietoisuutta ja minimoimaan majoitustoiminnan ympäristörasituksen.

Kuvat: Aleksei Sarpaneva / Picmiller

Ravintola

Harbor
Tap & Taste

Helsingissä sijaitseva Harbor Tap & Taste on ruokaravintola, joka panostaa myös laajaan olutvalikoimaan. Samalla kun siemailet suosikkioluttasi, voit ihastella Woodio -sisustuspaneeleja, jotka koristavat ravintolan baaritiskiä.  Kohteen ovat suunnitelleet sisustussuunnittelijat Suvi-Maria Silvola ja  Liivika Muur.

Woodio Pro

Woodio Pro tukee arkkitehtejä, sisustussuunnittelijoita, urakoitsijoita ja rakentajia sekä yksityisten että kaupallisten sisätilojen projekteissa.

Tilaa värimallit

Woodio -värivalikoima sisältää 10 kaunista väriä. Tutustu värimalleihimme ja tilaa mallipalasetti seuraavaan suunnitteluprojektisi inspiraatioksi.

Tutustu mediapankkiin

Oletko toimittaja? Voit ladata mediapankistamme painokelpoisia valokuvia ja materiaaleja käyttöösi.